Ook al gaat het nu wat minder , geen nood
want weet je pas als het donker genoeg is worden
de sterren zichtbaar !
Als je verleden niet zo prettig was kijk dan eens
naar voren , daar staat een man die van je houd
en een fantastiche zoon die je zal zien opgroeien
tot een geweldige man , want jij bent en zult een
goede moeder zijn daar ben ik zeker van .
Ik ben pas ziek geweest en ik eb de hele nacht wakker geweest , pijn gehad , moet overgeven maar ze sliepen
allemaal steenvast , en ik weet nog die keer toen ik bij jouw was jij stond daar en bleef bij me .
Geef niet op nu het wat minder gaat ,
Ik weet dat je het kan
ik geloof in je en zo zijn er nog
veel mensen zonder je het weet !!