Stuk is mijn leven
het hoeft voor mij niet meer
ik kan geen liefde aan iemand geven
het doet pijn, steeds weer
Ik wil hier niet meer zijn
het leven heeft voor mij geen nut
het doet me enkel pijn
dus laat me los
en laat me gaan
Die hemelse plek
het is zo’n fijn gevoel
te weten dat ze op mij wachten
en zo mijn pijn kan verzachten
Mijn leven is kapot
ik kan het niet meer aan
wat doe ik hier
is een dagelijkse gedachte
laat me gewoon gaan
als er toch nog mensen zouden zijn
die mij zouden missen
laat me los, denk niet meer aan mij
ik ben er zeker van …
dit gevoel zal jullie blij maken
(Niet meer op mij van toepassing)