Vandaag leefde ik
Genoot van familie om mij heen
Ik betrapte mezelf
Op de glimlach die rond mijn mond verscheen
Vandaag leefde ik
Ik at van mijn bord, dronk uit mijn glas
Ik dacht aan de momenten
Dat jij er voor me was
Vandaag leefde ik
En voelde gerommel in mijn hart
denkend aan jou
Was er boosheid, verdriet en smart
Maar vandaag heb ik geleefd
Want in mijn hart ben jij er altijd bij
Want ik leef voor jou
En jij leeft voort in mij
altijd dichtbij