GELUK
Het klinkt
als een klokje.
luidt hoge tonen,
en sprankelt de lucht
met een vleugje
verwachting naar straks.
Dwarrelt omlaag
in een flard melodie.
Opent gekooide emoties,
vergeten verdriet.
Getraliede liefde
wil dwingend,
swingend je hart en
een lijf vol met passie
Een zomerse avond,
een bloedende zon.
Het eten, de flonkerende
wijn , rood in de
brandende kaarsen.
Later, stilstaande
tijd in je kamer.
Het bed, intimiteit
van de liefde,
roes van extase.
Het dwarrelt omlaag.
Geluk, voor het grijpen.
als zachte muziek,
geniet, met een lach
door je tranen.
WIL MELKER
17/11/2000