Al bijna weer een jaar geleden
Dat jij dit leven verliet
Zonder te waarschuwen of een teken te geven
Werd je van ons los gerukt
Die bewuste dag zou je nog op bezoek komen
Daar kan ik nu alleen nog maar van dromen
Ruben heeft je meegenomen
Mee op je allerlaatste reis
Naar het mooie paradijs
Maar veel te vroeg van ons vandaan
Net als ruben
Mam ik zou nog zo veel met je willen delen
Zoveel dingen die ik nog met je wilde bespreken
Ik zal het nu alleen moeten
Zou je nog zo graag willen groeten
Zo ben ik laatst ten huwelijk gevraagd
En tuurlijk heeft me dat heel erg geraakt
Had zo graag gehad dat je dat mee zou maken
En wat als we straks kinderen krijgen
Zo veel vragen spoken door mijn hoofd
Wat als
Er gaat geen dag voorbij dat je niet door mijn gedachten spookt
En ook al heb ik al veel gepraat
Niemand die mijn vragen beantwoorden kan
Alleen jij zou dat kunnen mam
Ik mis je
*me moeder is 29 dec 2012 overleden aan een hartinfarct die ze niet voelde aangezien ze een gebroken bovenarm ze was 55 jaar. Ruben is mijn broertje die op 11-01-04 is overleden aan leukemie hij was 12*