wat jij me gaf
heeft nog nooit iemand mij gegeven
en toen we " ja " zeiden (19/06/2004)tegen elkaar
dacht ik dat het was voor het leven
maar ergens onderweg
is het verkeerd gelopen
" ik hou van jou "
zijn mooie woorden
als ze eerlijk en gemeend
tegen elkaar worden gezegd
maar tussen ons werd er geen gevoel meer in gelegd
ze lijken leeg
zonder inhoud
door de wind meegenomen
het is niet van de ene op de andere dag gebeurd
nee , het is al veel langer verkeerd gelopen
we spraken amper nog tegen elkaar
we leefde niet echt meer als een paar
toch de laatste woorden
die er wederzijds zijn gezegd
waren verwijtend en kwetsend
ze hebben mij zo diep geraakt
dat ze het laatste restje gevoel
tussen ons hebben weg gevaagd
maar jij ziet het zo niet
wil het niet toegeven
dat er van "houden van "
niks is overgebleven
en als je heel eerlijk achter je kijkt
dan zie je
dat er van de waardering
en respect
niks meer overblijft
dus is het beter elkaar los te laten
ieder zijn eigen weg te gaan
zonder elkaar te veel te verwijten
want we hebben allebei fouten gemaakt
zodat de pijn van " los laten "
draaglijk is voor ons allebei
en wie weet heel meschien
kan het worden zoals in het begin
" vrienden "