Ik zou wel eens een vlinder willen zijn.
Ik ben dan mooi, licht en klein.
Ik ben vrij en vlieg overal heen waar ik wil zijn.
En mocht er een flinke regenbui komen, dan schuil ik gewoon in struiken of bomen. Lekker tussen het blad. Ik word dan helemaal niet nat.
Er is niets waar ik angst of verdriet over heb.
Nou ja... misschien ben ik een heel klein beetje bang dat ik vast raak in een spinnenweb.
De vrijheid die ik heb is echt zo fijn. Ook is het fijn dat ik geen zorgen heb en geen pijn.
Wat ook heel prettig is, ik heb mijn benen die het niet meer doen, niet meer nodig. Nee, die zijn omdat ik vleugels heb om te vliegen overbodig.