~Lappenpop~
15-09-2013
Hier,
een lappen-
pop
voor jou
Een oude,
gebruikte en gescheurde
vaak weer opgelapte
pop
die nog jaren mee
kan.
Er zit al heel wat tijd
in,
heel wat geld
en energie
dus zorg er goed voor
laat haar niet
uit
elkaar vallen
ze is nog
lang niet
aan
vervanging toe.
De volgende keer
als ze haar
hoofd
een arm
of een been
kwijt is
of aan een
draadje
heeft hangen
lap haar
dan
gewoon weer op
zodat ze nog
eventjes vooruit
kan.
Tot de volgende
keer
van investering
en de lappenpop
weer
opgelapt moet
worden.
Opgeven
mag niet
ze hoort nog
lang
niet bij het
oud vuil
zolang ze nog
opgelapt
kan
steek je maar
al je geld
aandacht en energie
tijd en
lappen
in het
oplappen
van deze
oude
lappen-
pop.