Verwijderd uit mijn leven
Zonder terugkijk doorgaan en alles zoals het is, laten beleven
Nergens aan vastlopen, vastzitten en twijfels hebben over het doen of het laten.
Alles is zoals het is.. Geen twijfels toelaatbaar bij mijn keuzes. Het is met of zonder en ookal is het één keer mis!