Woorden kunnen niet vertellen hoeveel ik om je geef,
Woorden kunnen niet vertellen hoeveel ik van je hou,
Mijn hart klopt alleen voor jouw.
Jij bent de reden dat ik leef,
De reden dat ik blij ben elke week.
Ik kan niet zonder je,
Laat me niet alleen.
Ik wil je bij me hebben,
Samen zijn we 1!