Terug is het denken
het memoriseren
ontmoeting van mijn brein
ik doorleef de toonkunst
genietend van het galmen
van jouw stem.
Mijn ziel
die zwijgzaam
de compositie
van mijn denkwereld
bepaalt.
Raak me aan
beroer mijn hart
blijf dansen
en doorzie datgene
wat ik niet spreken kan.