Ik kijk je aan en jij kijkt terug.
Ik lach naar je maar je ziet het niet.
Ik weet meer van jou dan jij van mij.
Je noemt m'n naam 1 keer.
Ik die van jou duizend keer op 1 dag.
Ik maak contact met je.
Maar jij hebt niks door.
Zie je het dan niet?
Je maakt me helemaal gek.
Jou naam laat mij op hol slaan.
Jou stem maakt me warm.
Jou lach laat zien dat er hoop is.
Jij bent het lichtpuntje van mijn leven.
Alleen je hebt niks door.