Kijkend uit mijn raam
En dan
Sluit ik mijn ogen
Een gevoel die ik nooit eerder heb gevoeld
Een golf die
Op het strand
Aanspoelt
Waar van het schuim
Gedragen wordt door de wind
Als een kind
Die blij is met zijn laarsjes
En in diepe plasjes springt
Als de zon die zijn stralen door
De takken laat gaan
Als de maan die
Die voorbij schiet en niet meer achter
De wolken blijft staan
Als de geur van de lente
,de regen
En Als de sneeuw
Ik weet niet hoe ik het veder moet omschrijven
Het liefste zou ik alleen maar bij jou willen blijven