Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mist
Ik baan me een weg door de mist
Zoek naar woorden
Een verschijning
Een glimp van je gezicht
Ik wou dat ik het wist
Een schrijnende pijn
Met als gevolg
een koele leegte
gepaard met de drang
om bij je te zijn
Niets dat mij nog wekt
Laat me meenemen door het moment
Niets is daar
Alleen het verlangen
dat mij naar jou toetrekt
Niets lijkt te kunnen verzachten
Tast oneindig om mij heen
Jij
Ongrijpbaar en onvindbaar
Voor altijd in mijn gedachten
Reacties op dit gedicht
Geheugen vs oordeel vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
september
:
Zondag, december 29, 2019 23:19
Mooi geschreven.
Over dit gedicht
Auteur:
Geheugen vs oordeel
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
21 september 2013
Thema's:
[Liefde]
[JIJ]
[Hoop]