Verslaggever
In één oogopslag vormt zich een beeld
wat lokt om verder dan dit te kijken
Of het boeit ,of misschien toch verveelt
dat zal nog moeten blijken
Zaken worden getoetst aan mijn verleden
voor verwerking en waardebepaling
Woordverbinding volgt op rasse schreden
tot een verslag met eigen straling
Geschreven is om vast te leggen
verlaat mijn visie in besluitertijden
Of om de discussie ,wie zal het zeggen
waar argumenten kunnen verblijden
Het is geen waarheid wat verschijnt
slechts een invalshoek met perspectief
Dat mijn beleving dan soms verdwijnt
neem ik ,mits goed onderbouwd ,voor lief