Het leven kan zo mooi zijn, en zo ontzettend fijn.
Waarom doen sommige mensen andere mensen dan zoveel pijn?
Ik begrijp het niet waarom zo iemand daar zo van geniet.
Laat een ieder toch gewoon in zijn waarde. Want iedereen heeft recht op een fijn leven op deze aarde.
Er is alleen altijd wel iemand die doet aan leugens en bedrog.
Waarom moet dat nou toch?!
Is het zo leuk om iemand steeds weer het leven zuur te maken, en met vernederende woorden te raken?
Ik snap er werkelijk niks van hoe iemand zo worden kan.
Als ik hier aan denk zie ik voor me altijd mijn vader. Dat is voor mij de dader. Hij zei altijd "ik heb mijn dochter zo lief". Maar in werkelijkheid vind ik hem gewoon een dief.
Hij stal mijn fijne jeugd, nog veel meer en vooral ook mijn eigenwaarde.
Maar ik besef nu toch wel dat ik ook recht heb op een fijn leven op deze aarde. Ook al liep alles anders dan verwacht, durf ik nu heel zacht te zeggen dat ik er ook mag zijn. En dat kunnen zeggen voeld toch wel heel fijn.