Daar ligt ze dan op de grond,
Haar hart is aan alle kanten gewond.
Ik kijk haar aan en zij kijkt naar mij,
Was ze maar gewoon vrij.
Ze zit gevangen in haar eigen problemen,
Maar niemand zal daar iets om geven.
Zelfs haar masker is niet meer stevig genoeg,
Ze hoopt dat de dood zich vervroegd.
Wat heeft ze hier nog te zoeken,
Van haar pijn heeft niemand een vermoeden.
Ze vraagt zich af,
Wat als ze zich eens over gaf.
Weg van deze wereld, weg van de pijn,
Ze had zo gehoopt dat het ooit eens beter kon zijn.
Ergens is ze er zo zeker van,
Ze weet dat ze het leven toch niet meer aan kan.
Mensen die hun leven afnemen zijn zwak,
Wie heeft het ooit bedacht..
Mensen die je zoveel pijn doen om dat te willen,
Die moeten nadenken hoeveel levens ze verspillen..
Ik kijk nog eens naar het meisje zovan geef niet op,
Maar ik zie dat haar punt bijna bereikt is dit was de top..