Aardappelen in de schil gekookt
van hun huid ontdaan en fijn geprakt
Platte selderij, prei en ui gesneden
in olijfolie sneetjes knoflook gegaard
Twee ons zwarte olijven in plakjes
het geheel in een gietijzeren pan
met een lepel roomboter vijf minuten
gelaten op het kleinste vuur
Een schaaltje met gesneden prei
de tweede voor gefrituurde ui
de derde met verse munt en selderij
te garneren door jou en mij