Als een marionet
trok jij mijn koortjes
Ik danste, danste, danste, vlug!
Je wilde meer, ik danste harder
Maar toen viel ik,
op mijn rug
Je rukte gefrustreerd
toen stond ik gauw rechtop
Ik danste, danste, danste, weer
Maar het was niet, het was het niet
Je was ontevreden
wilde meer
Als een marionet
liet jij me bewegen
Ik danste, danste, danste danste, en...
Jij vroeg teveel, ik wankelde licht
Daar stelde je dat ik
waardeloos ben
Je rukte genadeloos
toen stond ik weer in het gelid
Ik danste, danste, danste, en...
Je wilde steeds, ik wilde niet
Maar niemand zag en 't is daarom dat
ik nu met gebroken touwtjes zit