Op de rand van zomer en herfst
fietst een jongedame op een wite fiets
met bloemetjes en blaadjes
die altijd bloeien en nooit vallen.
Groeien doet de pijn verzachten
wanneer het kind een vrouw omarmt
en haar liefde deelt met anderen.
De seizoenen jou als prachtig mens de weg wijzen
naar geluk, liefde en harmonie
van het mensje dat eens was
naar een standvastig schepsel
dat de schepping liefheeft.
Michelle, tu es belle!