beautiful lie or however beautiful life .
ik ben nu 25 jaar maar ik heb het loeizwaar .
heb ik het leven zo in elkaar gegeven of gekregen..
of is dit nu waar ik nu een maal zo mee moeten leven?
is het onzekerheid het nieuwe leven?
wat en welke kant moet ik op ...
soms ben ik de weg kwijt ,
ik wil je helpen met al je problemen ik wil ook jou kunnen helpen en er voor je zijn maar dat kan ik niet altijd daar wordt ik het onzekerst van ..
onzekerheid op het werk dat kilt me ook super erg ..
hoort dit ook bij de weg van het ouderdom al deze onzekerheid ?
kun jij mij het zegen ..
ik wil weer terug zoals ik was ,
kan het worden zoals mijn leven dat was..
zonder al deze onzekerheid ...
waarom moet ik dit allemaal mee maken waarom is het niet gewoon makkelijk ..
waarom kan ik nu niet er overheen zetten en weer terug na toen ik het wel makkelijk had en geen onzekerheid..
ik ga het maar beschouwen tot het leven een deel van mij .
tot ik eruit kom uit deze onzekerheid ..
of lijkt het een mooie leugen die je hoopt die uitkomt ?
of lijkt het dat ik het nu een mooi leven die ik hoopt die niet uitkomt?
or was it a dream ?