Ik zat aan de kant van een watertje midden in een groot bos met veel bomen.
Echt niemand anders kon hier komen.
In het water zwom een eendje, die was bezig te proberen op de kant te raken. Hij was zo druk, ik hoorde hem heel hard kwaken.
Ik ging lekker liggen en keek naar de wolken.
Dat leken wel golven die waren aan het kolken.
Als ik stil was, hoorde ik de vogeltjes mooi zingen. Ik werd er vrolijk van, en wilde wel mee doen. Ik moest me echt bedwingen.
Toen werd ik wakker en merkte dat ik in mijn bed lag. Er was niet die rust, het eendje en de vogeltjes, en ik kon niet naar de kolkende wolken turen. Nee het was helaas maar een droom.
Op dat moment besloot ik maar dat ik zou proberen elke nacht mijn droom die kant uit te sturen.