Om terug te geven:
Eén slaapzak;
Twee knuffels: een hondje en een aapje;
Vijfendertig maatbekers voor wasmiddel;
Eén fles Axe douchegel;
Drie boeken, waarvan twee kinderboeken;
Misschien nog twee boeken, over
robots en hersenschimmen;
Misschien een kleine voorraad bodypaint;
Misschien een rubikscube,
een armbandje met 'fun',
een subwoover;
Misschien een dekbedovertrek
voor twee personen,
oranje met olifanten en giraffes
(maar dat denk ik eigenlijk niet).
Om terug te krijgen:
Eén boek, over speeldrift;
Een aantal tekeningen;
Een reservesleutel.