Ik ben vandaag verdrietig, want mijn beste vriendin deed mij in mijn hart veel pijn. Ik denk alleen niet dat zij zichzelf daarvan bewust zal zijn.
Ik moet steeds huilen en voel me leeg, daardoor zitten er tranen in mijn ogen, die rollen over mijn wangen. Daarom is het tegelmatig nodig dat ik mijn wangen droog veeg.
Ik wil niet dat iemand dit met me doet. Dat is voor mijn hoofd helemaal niet goed. Ik ben teleurgesteld, maar niet echt boos, want dat heeft geen nut. Daardoor kom ik alleen maar in de put.
Het zal wel een poosje duren om dit weer los te laten. Ik zal er daarom denk ik nog wel dikwijls even over praten. Maar praten is niet erg, dat doet me goed. Het werkt meestal ook goed op mijn gemoed.
Dit vergeten zal ik niet, maar vergeven wel. Alleen gaat dat niet zo heel erg snel.