Je bent er voor me
helpt me met problemen
bij jou kan ik terecht
echt zoals zovelen
Ik gaf je mijn vertrouwen
bij jou voel ik me veilig
jij vertelt niets door
je bent een prachtige persoon
vind bij jou steeds gehoor
Je bent er voor me
alles kan ik tegen jou vertellen
jij helpt mee zoeken naar een oplossing
je helpt me in dit leven vooruit
Ik mag op je bouwen
ik mag je vertrouwen
dat je al mijn geheimen niet door verteld
maar ik geloof er wel
‘zoiets doe jij niet’
Ik noem je niet perfect
maar je bent wel een mooie persoon
van buiten, maar vooral vanbinnen
en als psychologe
lever je supergoed werk
Bij jou leer ik veel
nooit zal ik nog veranderen
want bij jou kan ik terecht
en dat kan ik niet zeggen …
van zoveel anderen …