Een object werd ontdekt in de dode zee.
Als je dit object vasthoudtdt en je kijkt in de spiegel zie je een andere dimensie.
je ziet andere wezens, zwarte emotieloze wezens in de spiegel.
Je loopt door de spiegel heen, je kijkt om je heen.
Je ziet niks anders dan een vredige wereld.
Je hoort een hard en lage brom, erg ver weg.
Je loopt en ziet een groot gat in de grond.
Je daalt af in het gat in de grond.
Je zit in een bunker met deuren, aan elke weerzijde 2 en aan het eind 1.
Achter een deur zit niks anders dan een bakstenen muur.
Achter een andere zitten kratten met tekst die je niet kan lezen.
Je kijkt in een van de kratten.
Er zit een verschrikkelijk stinkend slijm in.
De andere twee deuren zitten dicht.
De deur aan het einde van de gang stond op een kier.
Er loopt een beetje van dat stinkende slijm onder de deur uit.
Je loopt dichter naar de deur toe en de deur klapt dicht.
Je besluit te vertrekken.
Eenmaal boven kijk je om je heen.
Je ziet een boerderij, verlaten en vervallen.
Je besluit hier later naartoe te gaan.
Je loopt terug naar de plek waar je naar binnen bent gegaan.
Je loopt terug door de spiegel.
Je kijkt naar de camerabeelden die je hebt opgenomen van de spiegel.
Er stonden de hele tijd zwarte wezens om je heen die je niet kon zien in de spiegeldimensie.
Er waren ook gigantische zwarte wezens van 10 meter hoog die leken alsof ze alleen een bovenlichaam hadden.
Ze bewogen zich voort met hun armen.
Je besluit het object te vernietigen.
Je bent getekend voor het leven.