mijn liefde voor jouw
jij bent mijn schat
we worden elkaar nooit zat.
jij bent mijn knuffelbeer
en mijn beschermheer.
jij bent alles in mij leven
ik heb alles over voor jouw daarom
wil ik wat je van me verwacht ook geven.
jij bent degene waar ik dingen mee kan delen,
niet alleen dingen delen, ik kan alles bij jou.
we blijven elkaar trouw.
hiermee wil i zeggen dat ik ontzettend veel van je hou
en dat ik je nooit meer kwijt wil !! Xxx