Het klopt.
Op een ochtend,
Toevallig deze donderdag ochtend.
Zit ik zo te denken,
Waarom ik altijd maar negatief de dingen zie,
Maar als ik dan de dingen,
Zo negatief bekijk,
Is het dan niet zo,
Dat ik al het positieve,
Extra waardeer?
Op een vroege ochtend,
Nogsteeds deze donderdag ochtend,
Bekijk ik het even twee kantig,
Zoals...
Ik was,
Ik ben,
Ik zal zijn,
Maar ik zal ook nooit zijn.
Dat wat ik nooit zal zijn,
Is duister,
Crimineel tot op t bot,
Ben je zot.
Op deze ochtend,
De o zo vroege donderdag ochtend,
Ben ik blij,
Mij te zijn.
Doe ik de groeten,
Wens ik succes en veel plezier,
En niet alleen aan liefdevolle mensen,
Maar aan elk mens en dier.
Toch zijn er mensen,
Ze staan zoveel dichterbij,
Die zal ik al het positieve toe wensen,
Omdat dit ook goed voelt voor mij.
Dus het beste en veel plezier vandaag,
Goede bekomst, voor hen met eten net in de maag,
Werkse of geniet van de vrije dag,
Maar wees niet chago, laat stralen die lach.
Op deze ochtend,
De donderdag ochtend,
Kan ik u allen zeggen,
Zonder ook maar veel uit te leggen,
Mijn hart klopt,
En dus alles was ik meen te menen,
Wees niet bang ga niet in de benen.
Mijn hart klopt,
Dus ook wat ik voel.
Alles klopt,
Dus ook jij,
Anders had het kloppen wel gestopt.