Van het één kwam het ander, zei hij
Zou het echt zó makkelijk gaan?
Zelfs als je ervaring tekortschiet?
Als je uit verlegenheid niets meer durft te zeggen?
Als je het moment niet wil verpesten?
Zou het dan nog zó makkelijk gaan?
Ik moet niet zo bang zijn, diegene gewoon vertrouwen
De controle uit handen geven, leven in het nu
Mezelf toestaan om gelukkig te zijn, samen
En het woord 'moeten' uit mijn vocabulaire schrappen
Dan komt misschien, op een onbewaakt moment,
Van het één het ander...