He Duivel !
Is je talent om meer dan één te sarren
onderhevig aan een slijtagestrijd
Waarom zoek je mij steeds om te sparren
kan je de onzin niet aan een ander kwijt
Waarom ben ik het trieste middelpunt
in deze tijden van goddeloos vertier
Ik weet zeker dat je er meer vinden kunt
doe mij nou eens een keer plezier
Langzaam kom ik in een sleur terecht
waar in jouw plannen mij niet meer treffen
Ik heb jou nu voorgoed de wacht gezegt
dat dien je voor eens en altijd te beseffen
Hoewel je slinks om mij heen blijft dansen
met jouw zwaveldeo mij tracht te verzuren
Geef ik aan de liefde mijn beste kansen
vele malen heter dan jouw vagevuren
Ach , pest maar ,kwel maar ,leef je uit
je blijft het maar met mij proberen
Het sterkt mij ,geeft mij een dikke huid
ik laat mij niet meer koeioneren
Nee ,ik ben echt geen heilige boon
maar mijn missers zijn incidenten
Ik bestrijd hier de diepe ondertoon
betaal mijn schuld in equivalente
trucker klaas