Veel veranderd is er niet
de altijd haveloze huizen
vanwege het zout in de lucht
De hoeren verdienen hun geld
in te krappe kleren, fel beschilderd
met rood, sieraden van goud doublé
Mijn naam wordt geschreeuwd
draai me om en zij herkent me niet
haar pooier draagt dezelfde naam