Geen tijd voor mij!
Tijd had je niet voor me, Je zag me niet staan,
je kon niets plannen , het kwam nooit aan.
je wou niet met me praten, je liet me gewoon gaan.
Tijdens het laatste gesprek gaf jij mij een
“afwijzend woord”
en dat had ik maar al te goed gehoord.
Je bent mij inderdaad verantwoording meer schuldig,
maar dat deed al het gene wat nog restte weg ebben!
En de realiteit kwam naar voor, het was over!
Het doet me geen pijn meer, ik weet dat ik mijn best heb gedaan.
Jammer dat het zo moest eindigen, er is niets meer van wat ooit was!