Deftige heren
Hou in gedachten
Verhalen van de verloren zoon
Wat enkel gegevens ons brachten
Van wat ik jou aantoon
Laat het verlorene weder keren
Laat gebreken rijkelijk vloeien
Zodat ook de deftigste heren
Af en toe eens kunnen stoeien
Rijkelijk beloond
Zal zijn straf zijn
Omdat dit gedrag aantoont
Dat ook deftige heren, mens zijn