Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
2 jaar zonder jou
Ik dacht dat ik je zoon was
tot alles veranderde in pure as
je zei dat ene woord
wat ik nooit eerder had gehoord
2 jaar lang
heb je niks van je laten horen
ik was bang
bang dat ik je was verloren
maar nu hebben we weer contact
ik was blij om te horen
dat onze relatie
niet was verloren
we hebben nog veel in te halen
maar dat komt nog
ik hoop dat onze relatie
nooit meer zal falen!!
Reacties op dit gedicht
JvE vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
kimmytje
:
Woensdag, oktober 09, 2013 21:33
Heel kwetsbaar geschreven.
Ik hoop het ook voor jou,
Hou hoop en moed en misschien komt het allemaal goed :)
Mooi geschreven
Liefs Kimmy
Over dit gedicht
Auteur:
JvE
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
09 oktober 2013
Thema's:
[Familie]
[Hoop]
[Vaders]