Het zwart begint grijs te worden
nog even en dan kraait de haan
jij draait je langzaam om
jouw schouder toont zich naakt
Dit moment zou kunnen blijven
onbegrepen kus op een sleutelblad
nu jij nog in slaap verzonken
verlangt naar een glas water
Buiten tikt de herfstregen
een mond gaat open, gaapt
geesten kunnen binnenvliegen
besluiten om wel of niet te blijven