Mijn hart is gebroken
Mijn hart doet pijn
Mijn hart behoeft genezing
Door enkel bij je te zijn
Mijn hart is gebarsten
In duizend kleine stukjes
Mijn hart moet gelijmd worden
En dat kan alleen maar jij
Mijn hart is aan het huilen
Traan na traan na traan
Mijn hart heeft troost nodig..
Door jouw armen om mij heen
Mijn hart voorgoed verlaten
Door degene die ik nodig heb
Mijn hart moet worden hervonden
Maar niemand die jouw plaats kan innemen
Mijn hart
Mijn hart is een moederhart
En is verscheurd van verdriet
Maar jou weerzien
Zal ik nimmer niet
Mijn hart, mijn ziel, mijn leven
Alles zal ik willen geven
Om jou nog even te kunnen zien
Mijn moeder die mij heeft verlaten
Al heb je al de jaren mij pijn gedaan
En liet je toe wat een ander deed bij mij
Al heb jij mij nooit gewild
En heb je nooit gehouden van mij
Mijn hart is vol vergiffenis
Net zoals ik jou eindelijk heb vergeven
Mijn hart, voor altijd gebroken
Maar vergeten zal ik je nimmer niet
Je dochter