Telkens weer een nieuwe kans
De dingen te doen die ik wil
Soms gaat het niet, lijkt alsof er iemand anders binnen in me zit
Wat me een rot gevoel geeft
Rare gedachten
Zoals wat moet ik hier, waar leef ik voor
Nergens geen lichtpuntje meer zie
Dan is er toch weer een nieuwe dag, dat ik genieten kan
Zie weer een lichtje schijnen
Dat gevoel geeft weer kracht
Zie weer de bloeiende bloemen, een kinderlach
Even geen nare gedachten, die laat ik voorlopig even wachten
Zeg hardop tegen mezelf, kom op blijven lachen
Knokken en nog eens knokken, werd beloond door een prachtig
dag!