verstild
er was eens een wereld vol mensen
een ieder met heel eigen wensen
de een wilde dit de andere dat
verdwenen tesaam in een zwart gat
men voelde zich daar als melaats
de elite had de grootste praats
men hernam de macht sneller dan verwacht
de bazen werden niet meer hooggeacht
er ontstond een vredige aarde
het weerloze werd weer van waarde
men voelde zich blij en gewaardeerd
had van de ervaringen geleerd
de aangestelde capabele leiding
creƫerde een samen geen scheiding
het bewustzijn was naar een hoger plan getild
en de zucht naar macht en geld verstild
11/10/2013
wr