slapeloze nacht op delfsail
Ik zit hier om me gedachten te laten varen.
Maar het enige wat ze doen is rond dobberen tijdens het staren.
Onrust is wat er heerst in me hoofd.
Mijn gevoel dat me eens te veel weer van me vrijheid beroofd.
Maar deze kooi voelt nu vertrouwd en hindert me niet.
Ik ben volledig bij zinnen en zie wel hoe de toekomst geschied.
Ondertussen dijnnen me gedachten nog in een grijzen golven massa.
De vraag reist hoe ik me door morgen heen sla.
Ik schipper met wat opties,maar tevergeefs ze leiden allemaal tot niets.
De sterren bieden helaas ook geen verlichting.
Je schitterende ogen........ O ga ik weer de mist in.
Ach wie hou ik voor de gek.
Jij bent de reden dat ik zit hier op het dek.
Ik vraag me elke keer weer af wat je met me doet.
Maar ik geef eerlijk toe je bent erg goed