Voor elkaar
Een beladen stilte kwelt zo af en toe
er vallen woorden zonder wat te zeggen
Een vragende blik over wat en hoe
en of ik nog wat uit heb te leggen
Er heerst soms twijfel in jouw geest
als ik om mij heen zit te kijken
Alsof het beste tussen ons is geweest
en ik jou met een ander ga vergelijken
Ach ieder heeft wel wat ,mijn lief
maar er is er maar één waar ik van hou
Die keuze was al lang definitief
en is met mijn hart gemaakt voor jou
Zoveel factoren kwamen al op ons pad
die wij samen wisten te doorstaan
Ik maak me sterk voor jou ,mijn schat
gedragen in liefde ,graag gedaan
Jij bent mijn grootste fan en ik de jouwe
een hecht team al meer dan dertig jaar
Gebaseerd op wederzijds vertrouwen
want wat we doen ,doen we voor elkaar