Lieve Leo
Het berivht dat je was overleden
sloeg in als een bom
het was of heel even mijn hart
ook stil bleef staan
ik ga je zo missen
al woonde je ver
in gedachten was je vaak zo dichtbij
ik wil je bedanken
voor die je was
vooral
in mijn tienerjaren
als ongehuwd moedertje
mijn steun en toeverlaat
rust zacht lieve broer
er zijn hier zo veel tranen
ik zal altijd van je blijven houden
maar weet dat je nu bij mama bent
haar die je je leven lang zo miste