Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
terminaal
morgen moet ik vroeg opstaan
om me voor te bereiden
om me klaar te maken
voor een grote reis
mama zegt dat het geen pijn doet
dat de pijn eindelijk eg zal gaan
dat ik nooit meer naar het ziekenhuis hoef
alleen morgen nog
ik zou een prikje krijgen
maar die doen me zo'n pijn
nu krijg ik een pil
die al mijn pijn over laat gaan
maar waarom gaven ze me die dan niet eerder
ik kan nauwelijks wachten tot morgen
ik ben zo opgewonden
dat ik nu niet kan slapen
maar mama zegt dat ik genoeg slaap zal krijgen
ik hang lekker bij mama op schoot
ze houdt me stevig vast
zoals alleen mama dat kan
alsof ze me nooit meer los wil laten
ik hoop dat die pil echt werkt
en me beter maakt
zodat ik later ook zo goed voor mama kan zorgen
zoals zij nu voor mij zorgt...
Reacties op dit gedicht
Anno Schrijver vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
september
:
Woensdag, oktober 16, 2013 23:49
Wat erg, zeer verdrietig en aangrijpend geschreven
Roselynn
:
Woensdag, oktober 16, 2013 10:05
verdrietig....
Over dit gedicht
Auteur:
Anno Schrijver
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 oktober 2013
Thema's:
[Dood]
[Ziekte]