Het gevoel bij jouw gevoel
niet door te kunnen dringen
doet jou en mij verdriet
wanneer de chaos in jou
mij beweegt tot afstand
als jij naar mij verlangt
en mijn weg naar huis
haar zonnetje liet verduisteren
maar haar schaduw eveneens.
De regen kletterde met stromen
toen Kimberly de noorderzon aanbad.