Er zijn vaak momenten dat ik nog aan je denk.
Dan schiet je even door me hoofd en van oor tot oor.
Hoe heb ik je kunnen laten gaan, je bent een hemels geschenk.
We waren gelukkig samen maar dat heb ik nu pas door.
Ook al ben je er niet , tover je nog een lach op me gezicht.
ik kan niet zonder je, maar wil jouw niet verleiden.
Elke keer weer als ik je zie voel ik dat ik voor je zwicht.
En weet ik dat je me kan verlossen uit mijn lijden.
Maar het is mijn liefde voor jouw waardoor ik deze last kan dragen.
De last van kiezen om niet meer samen te zijn.
Als jij gelukkig bent zal ik niet klagen.
Ons is voorbij dat voel ik elke dag , en het doet ontzettend pijn.
ik zei ooit geef me de tijd om te redden wie ik ben dat maakt alles goed.
Maar zonder jouw ben ik niet half de man die je toen heb ontmoet.