Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
versleten en verloren
. . . . . . .
versleten en verloren
vroeger was het hier heel stil
maar tegenwoordig is het ook
oude mannen schuifelen langs
vertonen een grimas op zijn tijd
de vrouwen waggelen voorbij
vanuit het verleden halen ze in
de kinderen dansen door taal
wist niemand meer wie en zo
soms vangen nog berichten op
of halen giertjes oude lijken
het rondje van de zaak duizelt
uit alle zakken hangt wel iets
vroeger had ik een biljartkeu
maar tegenwoordig wil ik niet
dragen de woorden te veel stof
vertoon me zonder lach te laat
. . . . . . .
Reacties op dit gedicht
mucho vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
middernachtzonnesteek
:
Dinsdag, oktober 22, 2013 19:50
ik hoopte u al te lezen vandaag
dankje
Janny Scheybeler de Jonge
:
Dinsdag, oktober 22, 2013 15:50
hardop gelezen
klinkt goed
apart
Over dit gedicht
Auteur:
mucho
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
22 oktober 2013
Thema's:
[Leven]
[Delen]
[Heimwee]