Ik mis mijn oma,
Ik mis mijn zorgvolle lieve oma.
Ik mis haar wijze raad,
haar denken en doen.
Ik mis haar volle gezicht,
haar mooie grijze haren.
Haar mooie volle gezicht dat nu fijn is en de grijze haren die dof.
Haar lichaam dat wordt uitgemergeld en nu moet ze om de 4 weken naar het ziekenhuis om bloed te verwisselen: Het put haar uit.
Mag ik treuren?
Mag ik huilen?
Omdat ik haar mis zoals ze was?