het spijt me dat ik je wilde horen
stiekem ontving ik liefdevolle klanken
uit jouw mond
je zou niet willen dat ik het deed
als je het wist
maar je weet het niet
en waarschijnlijk al vergeten
dat ik zwijgend en zonder naam
weer hoorde wie je was
wie jij
ooit was voor mij
lieverdje was je
ook al verliet je
wie je was voor mij
om diegene te zijn voor haar
lieverdje was je
en ik was die van jou