(Twee korte gedichtjes, de laatste meer als grap bedoelt.)
Droomgedicht
Ik ben een dromer
Ik droom
dromerige dromen die
zichzelf dromen en
gedroomde dromen worden.
---------------------------
Een koe
Zou een koe over
het leven nadenken,
ook tijdens het
herkauwen?