[[[[[ ]]]]]
brekende woorden
mensen missen wat af heden ten dage
zijn ze hun verstand aan het opeten
raakt er weer een heuse spreuk onwel
wie zich niet heeft verstopt ter plekke
valt van het ene geluk in de spreukel
krantenkoppen zitten geplakt op hoofd
niemand gelooft mij, roept de hond nog
spreekkoren vliegen door gebalde zalen
in het open veld liggen weke woorden
waarbij iedereen verdomd het op te rapen
mij niet gezien gister toen alles nu was
en elk uur een kerk gesticht rond vrouwe
wat ik nu weer las met mooie treurders
vrouwen tonen hun voeten onbeschaamd
ik probeer tot tien te tellen maar stok
[[[[[ ]]]]]]