Honderd brillenglazen
Camoufleren nog niet half zo veel
Niets kan mij over jou nog meer verbazen
Mens, wat kijk jij toch scheel
Jouw blik doet mij steeds weer verstijven
IJzig, kalm en toch verongelijkt
Dan weet ik met mezelf geen blijven
Want 'k weet niet naar welke kant je kijkt